🔹اطفا حریق کارخانه پالایشگاه نفتی گهر دورود
تولید مواد شیمیایی (روغنی)

🔸دلیر مردان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دورود در کمتر از شش ساعت حریق گسترده پتروپالایش گهر را مهار کردند.

🔻به گزارش روابط عمومی شهرداری دورود ، ظهر امروز چهارشنبه مورخ یازدهم مردادماه کارخانه پتروپالایش گهر دچار حریقی گسترده گردید. به گفته کارشناسان اطفای حریق استان ، حریق هایی با گستردگی به مراتب کمتر از حریق امروز شهرستان دورود نزدیک به ده ساعت و بیشتر زمان میبرد و بدلیل سرعت عمل بالای آتش نشانان و مدیریت حریق ، عملیات اطفا و لکه گیری امروز تحسین معاونت عمرانی استاندار ، مدیرکل بحران استان ، فرماندار و سایر مسئولان استان و شهرستان را بهمراه داشت.
🔻استاندار و معاونت عمرانی ، مدیرکل بحران استان ، فرماندار و معاونین عمرانی و سیاسی ، اعضای شورای شهر ، شهردار و معاونت خدمات و نیروی انتظامی  از ساعات و دقایق اولیه حریق در محل حاضر و تا پایان بصورت میدانی عملیات اطفا را مدیریت نمودند.
🔻در این عملیات آتش نشانی های خرم آباد ، بروجرد ، ازنا ، الیگودرز و شازند پایاپای آتش نشانان غیور دورودی ، اقدام به انجام عملیاتی طاقت فرسا نموده و در کمتر از شش ساعت اقدام به اطفا و لکه گیری حریق نمودند.
🔻همچنین از عوامل اورژانس و هلال احمر نیز در محل حضور موثر داشتند.

🔰 روابط عمومی شهرداری دورود