🔸 مراسم تودیع و معارفه شهردار دورود با حضور امام جمعه دورود، فرماندار، اعضاء شورای تامین، مدیر کل دفتر امور شهری، ، رئیس و اعضاء شورای شهر، معاونین شهردار و سازمانهای شهرداری و اصحاب رسانه در محل سالن اجتماعات فرمانداری در حال برگزاری است.

🔸 در این مراسم رحیم جافری بعنوان شهردار دورود معرفی و از زحمات علی پیریایی تجلیل شد.

معارفه شهردار دورود

خلاصه سخنانی از شهردار جدید جناب دکتر جافری در مراسم تودیع و معارفه:

در چارچوب قوانین و مقررات حرکت می کنیم.شهرداری ها دولتی نیستند و غیرانتفاعی هستند که با پول مردم اداره می شود.باید برای مردم اعتماد سازی کنیم.
وقتی مردم با شهرداری قهر کنند شهرداری بلاتکلیف می ماند.
هنر ما باید این باشد که وضعیت موجود را به نحو احسن تحویل دیگران دهیم.
هر شهری رفتم شهرداری حقوق عقب افتاده داشت. بنده علاوه بر بحث حقوق اقدامات زیادی برای رشد همه جانبه شهر خواهم داشت.
در گردشی که داشتم برخی نقاط شهر متروکه شده بود.
تعامل تعامل تعامل انتظار بنده از شوراست.با تقابل و جزیره ای عمل کردن کاری از پیش نمی بریم.
با هم مهربان باشیم و رفاقت داشته باشیم.
کارهای عقب افتاده زیاد داریم. قدردان مردم دورود باشیم که عوارض دادند اما امکانات کافی نگرفتند.
امیدوارم بتوانیم در کنار شورا و مسئولین و حمایت مردم بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
دورود زیبا امتیازات ویژه ای دارد که می تواند زیباتر باشد.
برنامه ریزی می کنیم که در همه امور رو به رشد و توسعه باشیم.
پولی که مردم میدهند باید بجایش نورپردازی ببینند بجایش آسفالت ببینند بجایش پارک ببینند
صحبتی با همکاران شهرداری دارم.
من از جنس پرسنل هستم ساختار شهرداری را خوب میشناسم.
فلانی سفارش کرد و فلانی زنگ زد برای بنده معنایی ندارد.
پاکدستی و تخصص افراد برای بنده ملاک است.
خط قرمز ما مفاسد است.افراد خودشان را اصلاح کنند.
تواضع و فروتنی در مقابل مردم خواسته بنده است.

معارفه شهردار دورود