جلسه علنی شورای اسلامی شهر دورود با حضور اعضای شورا ، شهردار ، معاونین شهردار ، (شهردار و معاون اداری سابق) مسئولین مالی و سرپرست و پرسنل سازمان آتش نشانی و جمعی از پیمانکاران و شهروندان به ریاست آقای حسن پیامنی برگزار شد .
با توجه به کثرت موضوعات مختلف و حضور شهروندان در این جلسه آقای پیامنی رییس شورا ضمن خیر مقدم به حضار دستور کار جلسه را طرح موضوع و مشکلات شهروندان محترم عنوان و تریبون جلسه را در اختیار مراجعین محترم قرار داد.

حضار مشکلات خود از قبیل تهاتر ، عدم انتقال و واگذاری املاک ، تغییر کاربری و مطالبات از شهرداری را بیان کردند.

مسئولین نیز پاسخ لازم را به اختصار بیان و دکتر جافری شهردار دورود نیز دستورات لازم را برای رفع قانونی موانع و همکاری در اسرع وقت صادر کرد.
سپس در پایان پرسنل محترم سازمان آتش نشانی شهرداری بروجرد بعنوان میهمان در جلسه حضور یافتند.

آقای جمالی سرپرست سازمان آتش نشانی دورود ضمن درخواست همکاری و تعامل در جهت ارتقاء تجهیزات ، گزارشی از این سازمان خدمت رسان در دورود بیان کرد و حضار با بررسی و تبادل نظر در جهت بالابردن سطح کیفی خدمات و امداد نجات مطالب خود را بیان و از حضور پرسنل سازمان آتش نشانی بروجرد در جلسه تقدیر نمودند.